Zo kies je de beste locatie voor jouw evenement

Als organisator stel je flink wat eisen aan de locatie waar je een evenement laat plaatsvinden. Zo moet de plek groot genoeg zijn, goed bereikbaar zijn en centraal gelegen zijn. Ook is de ambiance en de indeling van de ruimte van groot belang om het evenement, de beurs of de vergadering tot een succes te maken. Iedere bezoeker moet zich op zijn gemak voelen. Bij Orpheus vind je een unieke, theatrale locatie waar evenementen georganiseerd kunnen worden. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden in dit stijlvolle theater? Lees dan verder.

Een unieke locatie voor evenementen

Theater Orpheus is een van de weinige theaters in Nederland die dient als evenementenlocatie. Dankzij de grote zaalruimte (meer dan 2000 vierkante meter) en de gunstige locatie in Apeldoorn, kan het perfect dienen voor grote en kleine bijeenkomsten, beurzen en evenementen. De drie theaterzalen hebben een inspirerende uitstraling, en zijn zeer geschikt om sprekers te huizen. Daarnaast zijn er nog acht kleinere zalen waar bezoekers terecht kunnen. De foyer biedt ruime gelegenheid om te overleggen, te borrelen en te lunchen. Daarmee is het een heel compleet plaatje, en geschikt voor vrijwel ieder type evenement.

De perfecte plek voor jouw evenement

Ben je op zoek naar een evenementlocatie Apeldoorn, voor een kleine of grote groep mensen? Dan kan Orpheus je daar zeker mee helpen. Ieder jaar worden er veel vergaderingen, beurzen en andere evenementen georganiseerd. Er is dan ook veel expertise op dit gebied. In overleg met de organisatie wordt nagedacht over de vormgeving van het evenement, en wordt ook jouw evenement tot een groot succes gemaakt. Zo kan de catering geregeld worden, en kunnen je gasten ontvangen worden door een echte gastheer of –vrouw. Meer weten? Neem dan snel contact op met Orpheus, en vraag naar de mogelijkheden op deze unieke locatie.