Zakelijke energie: waar moet je op letten?

Voor ondernemers is het belangrijk om goed na te denken over energie. Met zakelijke energie van Gazprom Energy kun je al je energiezaken in één keer regelen. Gazprom Energy verzorgt op een actieve en professionele manier gas en elektriciteit voor bedrijven – en dat tegen heel aantrekkelijke prijzen. De contracten voor zakelijke energie kunnen, afhankelijk van je afname, een behoorlijke besparing opleveren. Met heldere afspraken en de ondersteuning die je als bedrijf nodig hebt, zorgt Gazprom Energy voor gas en elektriciteit op maat, zonder verrassingen. Wil je weten waar je op moet letten bij het afsluiten van een contract? Lees dan verder.

Flexibele zakelijke energie

Als bedrijf gebruik je een hoop stroom. Sluit je een zakelijk energiecontract af, dan moet je dus goed letten op twee zaken: betrouwbaarheid en prijs. Door op bepaalde momenten gas of elektriciteit af te nemen, kun je een hoop geld besparen. Gazprom Energy biedt verschillende contracten, die passen bij verschillende profielen. Wil je als bedrijf liever een vaste leveringsprijs, dan kun je kiezen voor een contract waarin je altijd hetzelfde bedrag betaalt voor gas of elektriciteit. Dat maakt de kosten overzichtelijk en voorkomt onaangename verrassingen. Maar wil je profiteren van wisselende prijzen, dan kun je ook een prijs-flexibel contract afsluiten. Daarmee betaal je een zeer concurrerende marktprijs voor je gasverbruik.

Concurrerende prijzen – zonder verrassingen

Gazprom Energy denkt met jou mee, en zorgt ervoor dat je als bedrijf voorzien wordt in je energiebehoeftes. Zekerheid, prijs en klantvriendelijkheid staan daarbij centraal. Als het aankomt op zakelijke energie, zijn dat de drie belangrijkste zaken om op te letten – en Gazprom Energy verzorgt die tot in de puntjes. Een overzichtelijk contract met lage prijzen voorkomt onaangename situaties, en garandeert dat je altijd stroom en gas hebt. Op die manier hoef je als ondernemer zelf geen energie te steken in het regelen van elektriciteit en gas – en kun je je bezig houden met datgene wat echt belangrijk is: het ondernemen zelf.