Wat een woonprogramma jou niet vertelt

Een zaterdagmiddag voor de tv

Zaterdagmiddag. Voor de meeste omroepen is dit het uitgelezen moment om een woonprogramma uit te zenden. Dit is namelijk het moment waarop mensen nog naar de winkel toe kunnen gaan om spullen voor hun huis te kopen. Het enige wat je nodig hebt is wat goede tips en wat leuke inspiratie. Kijk je naar zo’n programma, dan zie je hoe allerlei handige mensen hun eigen meubilair in elkaar zetten terwijl het schijnbaar geen enkele moeite kost. Wanneer jij rondkijkt in je huis kom je erachter dat er werk genoeg is, maar dat jij niet zo handig als die mensen bent. Er is dan ook iets wat een woonprogramma jou niet vertelt.

Je huis en tuin inrichten als je niet handig bent

Steeds vaker zie je dat er meubilair wordt gebruikt binnenshuis en buitenshuis wat van beton gemaakt is. Dat lijkt heel kil en afstandelijk, maar in werkelijkheid kleed je dit aan met kussens waardoor je een heel onderhoudsvriendelijk en comfortabel zitje krijgt. Daarna werk je het af met plantenbakken van beton. Jij ziet jezelf nog niet in de weer met de betonmolen en een mal om spullen in te gieten. Daarom is het een goed idee om in een webshop met beton producten te kijken na het zien van een dergelijk programma.

Alles aan huis bezorgd

Het kijken in een dergelijke webshop leert jou al snel dat er veel meer te krijgen is voor in jouw huis dan je zelf zo op het eerste gezicht zou denken. Bovendien hoef je niet – zoals in het tv programma – al die loodzware artikelen in je auto te zeulen. Je kan jouw bestellingen gewoon met een transporteur aan huis laten bezorgen. Tot in je tuin als je dat wil, waarna je aan het inrichten kan gaan.